Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strasznie duzy ping

karol123742

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od 2 dni mam ping po 100-300 w  tabeli pokazuje ze mam 60-70 ping a jak wpisze net graph 1 pokazuje 100-300  sa jakies komendy na ten  ping?

speed testrnqxff.jpgw lolu mam stale 30=50 pingu

Opublikowano

Może wina dalszych serwerów?

W ustawieniach ustaw maksymalny ping i spróbuj na jakimś serwerze społeczności (polskim) i zobacz czy jest taki sam ping.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Poczekaj miesiac bo moze cos u dostawcy. Tez tak mialem. Sproboj wyczyscic kompa programami typu ccleaner albo advanced system care bo mozesz miec zasywiony czyms. Jaki masz internet kabel czy co

Opublikowano

Poczekaj miesiac bo moze cos u dostawcy. Tez tak mialem. Sproboj wyczyscic kompa programami typu ccleaner albo advanced system care bo mozesz miec zasywiony czyms. Jaki masz internet kabel czy co

Na kabel jak u dostawcy skoro tylko w csie mam takie duzy ping w lolu 40-50-60 pingu na tsie 40 pingu... tylko w csie na mixach mam 90-300 

Opublikowano

Przed gra wpisz

rate 128000

cl_updaterate 128

cl_cmdrate 128

Powinno pomoc

Dalej to samo ping na serverze polskim jest 60-120 pingu caly czas skacze  :/.Na laptopie mialem po 60-70 pingu stale a na kompie 80-120 i skacza cale czas

Opublikowano

Wpisz to zapomnialem uwzglednic ze grasz na serwerach od valve czyli 64tickrate a ja podalem swoje czyli na 128tickrate wiec prosze uzyj tych:

cl_cmdrate "64"

cl_updaterate "64"

cl_interp "0"

cl_interp_ratio "2"

rate "80000"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...